Kom vuurtjes stoken!..

…in plaats van brandjes blussen

Bij de Stadskamer is er altijd plek voor mensen met lef. Rebelse, kleurrijke veranderaars in het zorg- en welzijnswerk die werken vanuit vertrouwen. Zie jij er uitdaging in om de weg vrij te maken voor een nieuwe visie op zorg en welzijn? Eentje waarin niet het systeem, maar de mens leidend is. Kijken waar de vonkjes in de ogen bij bezoekers zijn en hoe we samen het vuur kunnen laten branden.
  • Dorpskamer Lichtenvoorde

Onze roze draad

Onze kernwaarden zijn: eigenheid, eigenaarschap, gezamenlijkheid en groei & ontwikkeling. De roze draad in ons werk is dat we altijd uitgaan van de vraag van de bezoeker, zodat wij mensen kunnen ondersteunen in hun route. De drie pijlers die wij daarin aanhouden zijn: positieve gezondheid, samen herstellen en sociale inclusie. Benieuwd naar het ontstaan van de Stadskamer?

Stadskamer Achterhoek

Ons team

Zie jij jezelf tussen deze leuke en gedreven mensen werken?

Vacatures

Kom jij aan boord van de Stadskamer?

Deel onze vacatures

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel bij de Stadskamer werken en wil je graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen contact met je op en wie weet hebben we (op termijn) een leuke rol voor je.
Stadskamer Groenlo

Dagje meelopen?

Kom je graag eens kijken wat we doen? Je mag altijd een dagje meelopen om kennis te maken en wie weet zijn we een goede match. Het beste kun je contact opnemen met een teamlid van de locatie waar je enthousiast van wordt om af te spreken wat er mogelijk is.
  • Dorpskamer Eibergen
  • Dorpskamer Eibergen