Voor wie geen labeltje is...

En de regie wil houden!

Nog te vaak betekent hulp zoeken: een diagnose krijgen en wachten op de eerste stap. Het gevolg: je nog meer afgesloten voelen van jezelf en je omgeving, terwijl je eigenlijk zo graag aan de slag wil gaan. Wij kijken anders. Hier hoeven we niet persé te weten wat je hebt en ben je geen patiënt. Bij ons ben je wie je bent en dan bepaal jij waar je behoefte aan hebt.

  • Stadskamer Dr. Huber Noodtstraat Doetinchem
  • Stadskamer Dr. Huber Noodtstraat Doetinchem

Voor wie het samen wil doen!


Soms gaat het even niet alleen. Dan is het fijn dat iemand je ziet staan. Meedenken, meeleven, luisteren en praten. Vanuit vertrouwen en begrip samen vooruitkijken. Dan maken we jouw beweging nog krachtiger.

Voor wie uitgaat van eigen kracht en…

Nu aan de slag wil gaan!

De Stadskamer is namelijk een plek voor mensen die weer uit willen gaan van hun potentie. Als je wil ontdekken waar je vuurtje van aangaat en gewaardeerd wil worden voor wie je bent en waar je goed in bent. Waar word jij blij van? Wat wordt de route van jouw vraag?

  • Dorpskamer Lichtenvoorde
  • Dorpskamer Lichtenvoorde

Voor wie wil werken aan herstel!

Jouw ervaringen delen met een ander. Je verbonden voelen en in gezamenlijkheid (h)erkenning vinden bij elkaar. Activiteiten ondernemen en gesprekken voeren waar je energie van krijgt. Je bent van harte welkom!

Voor wie wat wil betekenen...

Voor een ander en voelt dat het wèl kan!
Ben jij (of ken jij) iemand die gezien en gehoord wil worden? Wil je meedoen aan de samenleving en werken aan een mooie plek? Word je hier enthousiast van? Kom een bakkie doen of neem contact op met een locatie bij jou in de buurt!
*Woon je in de gemeente waar je de Stadskamer bezoekt, dan heb je geen indicatie nodig. Woon je ergens anders, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Voor wie nog meer?

Er zijn verschillende manieren om mee te doen bij de Stadskamer. Naast het deelnemen en samen herstellen, kun je je ook inzetten als vrijwilliger, ons team komen versterken, of als (lokale) ondernemer of zorginitiatief je steentje bijdragen aan de beweging naar een meer mensgerichte zorg. De Stadskamer is de plek om het te doen. 

Dorpskamer Eibergen
Dorpskamer Neede