Dorpskamer

Vorden

Onze Dorpskamer in het prachtige Kulturhus in Vorden is sinds januari 2023 geopend.

Hier bouwen we aan een plek waar we elkaar weer echt ontmoeten, met begrip en respect voor iedereen. Het ontmoeten staat op de eerste plek en vanuit daar kijken we welke activiteiten we daar dan leuk bij vinden. Zo is het de bedoeling dat de Dorpskamer in Vorden een unieke plek wordt waar we samen onderzoeken waar bezoekers blij van worden en daar maken we ruimte voor!

Kom jij meebouwen aan een vertrouwde plek voor een kop koffie, praatje of activiteit waar jij blij van wordt? We zien je graag!

Dorpskamer Vorden
Adres
Openingstijden

Nieuwsgierig?

Mooi! Kom gerust eens binnen. We zitten in ruimte de Soos, waar je ook via de zij-ingang binnen kan wandelen. Liever eerst even bellen? Dat kan! Monique hoort graag van je en kan je vragen beantwoorden.
Noëmi
Lees verder
"Ik hoef niet over andere dingen na te denken als ik bij de Dorpskamer ben!
Karin
Lees verder
"De Dorpskamer is een thuis buiten huis"
Thea & Karel
Lees verder
"Wij noemen De Dorpskamer "Het Praothuus" en het is ons wekelijks feestje!"
Mieke
Lees verder
"De woensdag is voor mij niet compleet... als ik de soep van Sten niet eet!"

De bedoeling

Meedoen mogelijk maken. Dat is wat we hier samen doen. De Stadskamer faciliteert mooie plekken waar mensen elkaar ontmoeten vanuit ieders eigenheid. Plekken die uitnodigen tot verbinding, beweging en herstel.

Goed in je vel zitten, is niet altijd vanzelfsprekend. Fijne mensen om je heen, die weten wat je bedoelt en hoe je je voelt, dat helpt. Dat we elkaar zien en via die weg ook onszelf weer zien, is waar wij in geloven. Want samen staan we sterk.

Belangrijk daarin is dat we de route van jouw vraag volgen. Wij zeggen je hier niet wat je moet doen, maar vragen je wat je wil doen. Waar word jij blij van? Jouw deelname of herstel op jouw manier!

*Woon je in de gemeente waar je de Stadskamer bezoekt, dan heb je geen indicatie nodig. Woon je ergens anders, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. De Stadskamer kan je helpen een indicatie aan te vragen.

Dorpskamer Vorden
Dorpskamer Vorden