Stadskamer

‘s-Heerenberg

Bij de Stadskamer in ‘s-Heerenberg houden we van aanpakken en ondernemen we met elkaar van alles.
Vind je het heerlijk om de natuur in te gaan en je benen te strekken? Bij de Stadskamer in s’-Heerenberg zijn er altijd wel mensen in voor een mooie wandeling. Maar ook steken we graag onze handen uit de mouwen met het opknappen van spulletjes, we spelen graag spelletjes en er zijn altijd wel creatievelingen die graag iets moois in elkaar knutselen. Iedereen is welkom om aan te haken bij de activiteiten, of gewoon voor een kop koffie en een praatje. Het is bij de Stadskamer in s-Heerenberg namelijk aan jou wat je wil doen. Niets moet, alles mag. Zien we je in ‘t Bargse Huus?!
Stadskamer 's Heerenberg
Adres
Openingstijden

Nieuwsgierig?

Mooi! Kom gezellig eens binnen. We zijn met de Stadskamer te vinden in ‘t Bargse Huus in ‘s-Heerenberg. Liever eerst even bellen? Dat kan! Simone of Janneke hoort graag van je en ze kunnen al je vragen beantwoorden.
G.
Lees verder
‘Thuis loop ik maar te malen en te denken. Bij de Stadskamer in s-Heerenberg is het gezellig en voel ik mij gewoon goed! Er is altijd wat te doen en ik kan mijn hobby meenemen.’
N.
Lees verder
‘Als ik bij de Stadskamer in ‘s-Heerenberg ben geweest, kom ik zelf ook thuis met een verhaal.’
V.
Lees verder
‘Zodra ik bij de Stadskamer in t‘ Bargse Huus binnenloop verandert er iets in mij. Dan voel ik: dit had ik echt even nodig.’

De bedoeling

Meedoen mogelijk maken. Dat is wat we hier samen doen. De Stadskamer faciliteert mooie plekken waar mensen elkaar ontmoeten vanuit ieders eigenheid. Plekken die uitnodigen tot verbinding, beweging en herstel.

Goed in je vel zitten, is niet altijd vanzelfsprekend. Fijne mensen om je heen, die weten wat je bedoelt en hoe je je voelt, dat helpt. Dat we elkaar zien en via die weg ook onszelf weer zien, is waar wij in geloven. Want samen staan we sterk.

Belangrijk daarin is dat we de route van jouw vraag volgen. Wij zeggen je hier niet wat je moet doen, maar vragen je wat je wil doen. Waar word jij blij van? Jouw deelname of herstel op jouw manier!

*Woon je in de gemeente waar je de Stadskamer bezoekt, dan heb je geen indicatie nodig. Woon je ergens anders, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. De Stadskamer kan je helpen een indicatie aan te vragen.

Stadskamer 's Heerenberg
Stadskamer 's Heerenberg