Dorpskamer

Lichtenvoorde

‘Waar word jij blij van?’

Dat is de vraag die we aan je stellen als je bij ons op de koffie komt. Het bruist hier van ideeën en mogelijkheden. We steken de handen uit de mouwen. Iedere donderdag wordt er samen gekookt in onze gezellige open keuken, waarna we samen lunchen. We hebben verschillende wandelgroepjes; voor de fanatiekelingen een grote ronde en voor de ‘gezelligheidslopers’ een blokkie om. Den Diek heeft een prachtige ruimte om creatief bezig te zijn, samen met onze kunstenares Dorian die altijd leuke ideeën heeft. Maak je liever muziek? Ook dat kan hier! En wie weet heb jij nog een goed idee voor een leuke activiteit? Kom je ook meedoen bij onze Dorpskamer in Lichtenvoorde? Mooi da-j d’r bunt!

Dorpskamer Lichtenvoorde
Adres
Openingstijden

Nieuwsgierig?

Mooi! Kom gezellig eens binnen. Onze Dorpskamer is te vinden bij Den Diek in Lichtenvoorde. Liever eerst even bellen? Dat kan! Ceril of Dorian hoort graag van je en ze kunnen al je vragen beantwoorden.
Femke
Lees verder
‘Hier bij de Dorpskamer in Lichtenvoorde krijg ik verantwoordelijkheden, zonder de werkdruk. Dat vind ik echt rustgevend.’ Lees meer...
Henry
Lees verder
‘Het eigen initiatief hier vind ik erg leuk!’
Marchel
Lees verder
‘Voor mij is de Dorpskamer in Lichtenvoorde een gezellige break van de dag. Samen koffie drinken en even kletsen.’

De bedoeling

Meedoen mogelijk maken. Dat is wat we hier samen doen. De Stadskamer faciliteert mooie plekken waar mensen elkaar ontmoeten vanuit ieders eigenheid. Plekken die uitnodigen tot verbinding, beweging en herstel.

Goed in je vel zitten, is niet altijd vanzelfsprekend. Fijne mensen om je heen, die weten wat je bedoelt en hoe je je voelt, dat helpt. Dat we elkaar zien en via die weg ook onszelf weer zien, is waar wij in geloven. Want samen staan we sterk.

Belangrijk daarin is dat we de route van jouw vraag volgen. Wij zeggen je hier niet wat je moet doen, maar vragen je wat je wil doen. Waar word jij blij van? Jouw deelname of herstel op jouw manier!

*Woon je in de gemeente waar je de Stadskamer bezoekt, dan heb je geen indicatie nodig. Woon je ergens anders, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. De Stadskamer kan je helpen een indicatie aan te vragen.

Dorpskamer Lichtenvoorde
Dorpskamer Lichtenvoorde