Stadskamer

Groenlo

Bij de Stadskamer in Groenlo ontmoet je verschillende mensen.
Op deze plek, in hetzelfde pand als de kringloop, is er veel reuring! Of we nu samen fietsen van de kringloop opknappen, aanschuiven voor de soep op vrijdag of meedoen bij de naailes. Er is altijd veel te doen. En het is extra gezellig om samen aan tafel te zitten met de medewerkers van de kringloop St. Vincentius met wie we een gezellig praatje maken, potje rummikub spelen en ideeën uitwisselen over hoe we de Stadskamer in Groenlo en de kringloop St. Vincentius nog leuker kunnen maken. Wi-j doet ‘t samen! Kom jij ook?
Stadskamer Groenlo
Adres
Openingstijden

Nieuwsgierig?

Mooi! Kom gerust eens binnen. We zijn met de Stadskamer te vinden bij St. Vincentiushuis in Groenlo. Liever eerst even bellen? Dat kan! Ceril of Dorian hoort graag van je en ze kunnen al je vragen beantwoorden.
Brenda
Lees verder
‘We hebben hier samen de grootste lol en we zijn echt een team. Er zit groei in mijn werk als vrijwilliger in de keuken bij de Stadskamer in Groenlo. Ik krijg veel complimenten over het eten en ik zie hoe het steeds meer bezoekers samenbrengt... dat maakt mij trots!’ Lees meer...

De bedoeling

Meedoen mogelijk maken. Dat is wat we hier samen doen. De Stadskamer faciliteert mooie plekken waar mensen elkaar ontmoeten vanuit ieders eigenheid. Plekken die uitnodigen tot verbinding, beweging en herstel.

Goed in je vel zitten, is niet altijd vanzelfsprekend. Fijne mensen om je heen, die weten wat je bedoelt en hoe je je voelt, dat helpt. Dat we elkaar zien en via die weg ook onszelf weer zien, is waar wij in geloven. Want samen staan we sterk.

Belangrijk daarin is dat we de route van jouw vraag volgen. Wij zeggen je hier niet wat je moet doen, maar vragen je wat je wil doen. Waar word jij blij van? Jouw deelname of herstel op jouw manier!

*Woon je in de gemeente waar je de Stadskamer bezoekt, dan heb je geen indicatie nodig. Woon je ergens anders, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. De Stadskamer kan je helpen een indicatie aan te vragen.

Stadskamer Groenlo
Stadskamer Groenlo