Dorpskamer

Steenderen

Ruimte voor jou.
De Dorpskamer in Steenderen in het prachtige Kei gebouw is sinds januari 2023 officieel geopend! De plek om samen te komen en elkaar weer echt te ontmoeten. De locatie in het oude schoolgebouw is ruim en open, precies zoals de sfeer die wij graag meebrengen. Met een grote keuken en lange tafel, nodigt het uit om samen te koken en gezellig te tafelen en kletsen. Maar, er is nog veel meer mogelijk! Wij zijn benieuwd naar jou. Wat zou jij graag doen?
Stadskamer Achterhoek
Adres
Openingstijden

Nieuwsgierig?

Mooi! Kom gerust eens binnen. Liever eerst even bellen? Dat kan! Jasper hoort graag van je en kan je vragen beantwoorden.
Lorum ipsum
Lees verder
Lorem ipsum is een opvultekst die drukkers, zetters, grafisch ontwerpers en dergelijken gebruiken om te kijken hoe een opmaak er grafisch uitziet.

De bedoeling

Meedoen mogelijk maken. Dat is wat we hier samen doen. De Stadskamer faciliteert mooie plekken waar mensen elkaar ontmoeten vanuit ieders eigenheid. Plekken die uitnodigen tot verbinding, beweging en herstel.

Goed in je vel zitten, is niet altijd vanzelfsprekend. Fijne mensen om je heen, die weten wat je bedoelt en hoe je je voelt, dat helpt. Dat we elkaar zien en via die weg ook onszelf weer zien, is waar wij in geloven. Want samen staan we sterk.

Belangrijk daarin is dat we de route van jouw vraag volgen. Wij zeggen je hier niet wat je moet doen, maar vragen je wat je wil doen. Waar word jij blij van? Jouw deelname of herstel op jouw manier!

*Woon je in de gemeente waar je de Stadskamer bezoekt, dan heb je geen indicatie nodig. Woon je ergens anders, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. De Stadskamer kan je helpen een indicatie aan te vragen.

Stadskamer Groenlo
Stadskamer Groenlo