Vacatures

Voor  Stichting Stadskamer en Stichting  Zorgkamer  Doetinchem zoeken wij een  flexibele, ondernemende en sociale duizendpoot die de kwaliteit heeft burgers en allerhande initiatieven te verbinden om zo tot een sociale en ondernemende Stadskamer/ Zorgkamer  te komen. In deze functie ben je op onze verschillende locaties inzetbaar als:

Flexwerker Sociaal Werk- Begeleider bijzondere doelgroep

Wij vragen met name herintreders om te reageren

Vacature Flexwerker Stads- En Zorgkamer 2019 (155.2 KiB, 435 downloads)

Handige vrijwilliger voor Assemblage afdeling

De vrijwilliger op de assemblage afdeling ondersteunt enkele dagdelen de deelnemers van laagdrempelige dagbesteding bij lichte inpak- en sorteerwerkzaamheden. Wij zoeken iemand die de andere vrijwilliger ondersteunt bij het ophalen van werk en het geven van werkinstructie.

Meer weten… download dan de vacature hieronder

Handige Vrijwilliger Voor De Assemblage Afdeling (28.5 KiB, 118 downloads)

VRIJWILLIGERS VACATURE
Tuinman / vrouw
Voor het tuinteam zijn wij opzoek naar vrijwilligers die enkele dagdelen werkzaamheden in tuinen willen ondersteunen.
Kern / Doel van de functie: Het tuinteam verricht een veelheid van tuinklussen voor de mensen uit Doetinchem met een klein/geen sociaal netwerk en met een inkomen beneden 120% van de bijstandsnorm, zoals periodiek tuinonderhoud, snoeien, grasmaaien en andere veelvoorkomende klussen in tuinen.

Meer weten… download dan de vacature hieronder

5-10Vacature Tuinmanvrouw (105.5 KiB, 118 downloads)

VRIJWILLIGERS VACATURE
Klusjesman / vrouw
Voor het multifunctionele klus team zoeken wij een handige alleskunner om de vakkrachten te ondersteunen in hun werkzaamheden
Kern / Doel van de functie: Het multifunctionele klusteam verricht een veelheid van klussen voor de mensen uit Doetinchem met een klein/geen sociaal netwerk en met een inkomen beneden 120% van de bijstandsnorm.
Denk daarbij o.a. aan de volgenden werkzaamheden: schilderen, sauzen, laminaatvloer leggen, timmer/montageklusjes, schutting plaatsen enz. enz.

Meer weten… download dan de vacature hieronder

5-10Vacature Klusjesmanvrouw (105.1 KiB, 136 downloads)

Herken je jezelf o.a in de één van de volgende punten:

Creatieve duizendpoot, kartrekker, flexibel, klantvriendelijk, initiatiefrijk? neem dan contact op om te kijken of we binnen locatie winkel wat voor elkaar kunnen betekenen!

tel. 0314-202036

mail: z.velthausz@stadskamer.com


Vacatures

MEDEWERKER ‘HET WASMANDJE’

Voor Het Wasmandje zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om het team te versterken.

Het Wasmandje is een kleine wasserette die de was doet voor iedereen die daar behoefte aan heeft, in het bijzonder voor mantelzorgers, alleenstaanden en drukke gezinnen. Daarnaast verzorgt Het Wasmandje de was voor alle locaties van De Stadskamer en voor enkele andere locaties.

Kun jij:

– Zelfstandig werken;

– Verantwoordelijkheid dragen;

– Goed omgaan met mensen;

– Tegen stress.

En ben je 2 of 3 dagdelen per week beschikbaar? Neem dan voor meer informatie contact op met Thea Hankel, coördinator van Het Wasmandje, T. 06 3131 6729 of E. info@hetwasmandje.nl

 

Vacature Schoonmaakmedewerker (m/v)

Voor onze interne schoonmaakdienst zijn wij opzoek naar vrijwilligers om ons team te versterken. Wij zijn verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden voor de diverse locaties van Stichting Stadskamer binnen Doetinchem.
We zoeken een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor maximaal 12 uur per week. Uren zijn in overleg in te vullen.
Wij bieden een werkervaringsplek binnen een gezellig team met een veilig ontspannen werksfeer.

Contact:
Bibi-Jane Keurentjes
Coördinator Cleaning Service Stichting Stadskamer
E-Mail: Bibi-Jane@stadskamer.com
Tel: 0648787544

Vrijwilliger
MAATJE

Vind jij het fijn om samen met iemand leuke dingen te doen?
Is het voor jou belangrijk om ook iets voor een ander te betekenen?
In onze omgeving zijn mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Zij hebben niet genoeg vaardigheden om zelf initiatief te nemen.
Als vrijwillig maatje krijg je van ons ondersteuning door middel van een introductiecursus en er zijn gezellige bijeenkomsten met andere maatjes. Ook zorgen wij voor een reiskostenvergoeding.
Maar het belangrijkste is natuurlijk om samen met de ander plezier te hebben!
DE VRIENDENDIENST BRENGT MENSEN SAMEN
Informatie en aanmelding:

Vriendendienst
Dr. Huber Noodtstraat 6
7001 DW Doetinchem
tel: 06 1044 1034
(ook What’s-app)
email: vriendendienst@stadskamer.com

VRIJWILLIGERS VACATURES

  1. SECRETARIAATS MEDEWERKER M/V/

Doordat enkele vrijwilligers van het Secretariaat aan de Terborgseweg zijn  doorgestroomd naar andere functies binnen de Stadkamer zoeken wij ter ondersteuning van ons team enthousiaste, collegiale  vrijwilligers bij voorkeur met een secretariële, administratieve en/of P&O opleiding/ervaring  voor 8 tot 12 uur per week.

Kern / Doel van de functie:
Het secretariaat is gevestigd in een ruimte waar ook inloop en activiteiten plaatsvinden en daardoor gezellig druk.  Binnen deze omgeving is het secretariaat het eerste aanspreekpunt en bevindt zich ook de telefooncentrale. Naast de secretariële werkzaamheden zullen ook administratieve en licht financiële werkzaamheden tot de taken behoren.

  1. MEDEWERKER MULITFUNCIONELE WERKPLAATS/HERSTELSERVICE

Voor de multifunctionele werkplaats/Herstelservice aan zoeken wij een of meerdere ondernemende, technisch vaardige kandidaten die de vakkrachten ondersteunen in allerlei voorkomende taken
voor 2 tot 5 dagdelen per week (afhankelijk van de mogelijkheden)

Kern / Doel van de functie:
De multifunctionele werkplaats is een grote ruimte waarin verschillende werkvormen tot uiting komen binnen de; houtwerkplaats, fietsenmakerij, elektro afdeling en schilderafdeling.  Producten die door de deelnemers worden vervaardigd of opgeknapt kunnen in de Stadskamerwinkel te koop worden aangeboden, ook worden producten vervaardigd op verzoek van klanten. Als  vrijwilliger van de werkplaats ondersteun je de projectcoaches met het begeleiden en ontwikkelen van de groep en sta je open voor nieuwe ideeën en initiatieven.  Doelstelling is tevens het verlenen van individuele- en groepsbegeleiding aan mensen om sociale redzaamheid, sociale activering en maatschappelijke participatie te bevorderen en/of sociaal isolement te doorbreken of te voorkomen. dit gebeurt door in de werkplaats invulling te geven aan de dag door (een combinatie van) werk, activering, vrijwilligerswerk en scholing te bieden.

  1. ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING WERKPLAATS/HERSTELSERVICE

Ondersteunen van projectcoach met registratie en allerlei administratieve werkzaamheden en notuleren.

Meer informatie

Voor meer informatie over vacature 1 kun je contact opnemen met  Thea van de Zand.

Voor vacature 2 en 3 met Bennie Hebbink, allen bereikbaar via (0314) 37 78 78.

DE ORGANISATIE
Stichting Stadskamer voorziet in een laagdrempelige stedelijke (arbeidsmatige) dagbesteding- en activering voor verschillende doelgroepen met een GGZ achtergrond en/of achterstand tot de arbeidsmarkt in de Achterhoek.  De Stadskamer is een voorziening die voor elke werknemer, niemand uitgezonderd ondersteuning biedt om een stap te zetten richting sociale- of werk participatie. Wij geloven in eigen regie, verantwoordelijkheid nemen en anders werken.

De vrijwilliger helpt de professionals/vakkrachten teven mee burgers en allerhande initiatieven te verbinden om zo tot een sociale en ondernemende Stadskamer te komen.

Werken als vrijwilliger bij de Stadskamer betekent werken vanuit de vier kernwaarden:
Eigenheid, Eigenaarschap, Gezamenlijkheid en Groei & ontwikkeling.
Deze kernwaarden geven weer waar de Stadskamer voor staat en geven richting aan de manier van (samen) werken en het dagelijks handelen van medewerkers, vrijwilligers en deelnemers aan de activiteiten.

 

Vacatures
Menu Title
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Uitnodiging

Donderdag 1 december van 19.00 tot 20.30 uur Nodigen wij je uit voor ons 1 jarig bestaan en een veiling. Met deze veiling en verkoop van gemaakte spullen starten we de viering van onze feestelijke week.

Repaircafé

Doe mee in het Repair Café Doetinchem! Repair Café Doetinchem is een “Stadskamer” initiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. De initiatiefnemers organiseren elke donderdagmiddag van13:00 - 16:00 uureen Repair Café in de Stadskamer. Inwoners van de gemeente Doetinchem e.o. kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken. Repair Café Doetinchem heeft nog ruimte voor meer handige vrijwilligers uit de regio.