Herstelservice

Wilt u spullen als een kastje, tafel, elektro of een fiets laten repareren en/of opknappen? Een stoel of kast of iets anders een nieuwe look geven? Dan kunt u terecht bij de herstelservice! Daarnaast worden er mooie nieuwe producten van oude materialen gemaakt. Veel van deze nieuwe producten vind u terug in onze winkel aan de dr. Hubernoodtstraat 6 te Doetinchem.

Het op kleur brengen van een werkstuk

Oude en of kapotte spullen een tweede leven bezorgen, van oude materialen mooie trendy nieuwe producten maken, dat is wat we doen. Ieder onderdeel van de "Herstelservice” is een kleine onderneming op zich. Wat gerepareerd en of opgeknapt wordt, gaat terug naar de klant en wat gefabriceerd wordt, wordt verkocht in de Stadskamer. Het is een werkplaats voor mensen die niet achter de geraniums willen zitten.

Fietsen
Electro afdeling

Mensen die hun kwaliteiten in willen zetten. Vaklui met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen die met wat extra ondersteuning in staat zijn om hun vakkennis optimaal in te zetten en daarmee weer kunnen participeren in de maatschappij. In het pand hebben we een:
houtwerkplaats een fietsenmakerij een elektro afdeling en een schilder afdeling.

Hout
Belangstelling om mee te doen? Wil je mee werken voor derden in de “Herstelservice” ? Dat kan! In overleg spreken we af hoe vaak je aan het werk gaat. Dit kan een uur in de week zijn, maar ook elke dag is mogelijk. De medewerker bepaalt zelf hoe vaak en hoelang hij of zij wil komen. In principe gaan we ervan uit dat je op de afgesproken dagen aanwezig bent. Lukt dit niet, dan verwachten we een telefoontje. Op- of afbouw is altijd bespreekbaar. Je komt hier echter wel vooral om lekker aan het werk te zijn. Medewerkers kunnen deze afdeling dus ook prima gebruiken om zelf te herstellen. De “Herstelservice” is qua begeleiding gespecialiseerd in het aansturen en ondersteunen van mensen met psychische problematiek, maar ook anderen medewerkers die (tijdelijk) niet kunnen participeren in het reguliere gebeuren zijn van harte welkom.
Vacatures
Menu Title
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Uitnodiging

Donderdag 1 december van 19.00 tot 20.30 uur Nodigen wij je uit voor ons 1 jarig bestaan en een veiling. Met deze veiling en verkoop van gemaakte spullen starten we de viering van onze feestelijke week.

Repaircafé

Doe mee in het Repair Café Doetinchem! Repair Café Doetinchem is een “Stadskamer” initiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. De initiatiefnemers organiseren elke donderdagmiddag van13:00 - 16:00 uureen Repair Café in de Stadskamer. Inwoners van de gemeente Doetinchem e.o. kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken. Repair Café Doetinchem heeft nog ruimte voor meer handige vrijwilligers uit de regio.