Stadswerkplaats


De Stadswerkplaats is een samenwerking tussen de Stadskamer en Iriszorg en is een inspirerende plek voor arbeidsmatige dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Activiteiten en werkzaamheden sluiten aan bij de ambities en interesses van de deelnemers, alles op eigen tempo en niveau. De Stadswerkplaats is een voorliggende voorziening. Bewoners binnen de gemeente Doetinchem kunnen zonder indicatie bij ons terecht.

Deelnemers

Deelnemers zijn actief op verschillende afdelingen. De Stadswerkplaats werkt daarbij flexibel; deelnemers zijn regelmatig actief op verschillende afdelingen en kunnen moeiteloos van afdeling wisselen. In overleg is van alles mogelijk.

Klanten

Klanten kunnen bij de Stadswerkplaats terecht voor het repareren en herstellen van uiteenlopende producten. Daarnaast hebben we een Klusteam en Tuinteam in huis met enthousiaste vrijwilligers die klussen uitvoeren in huis en tuin van klanten

Onze afdelingen

PC & Elektronica
Fietsenmakerij
Houtwerkplaats
Tuin- en Klusteam
Assemblage
Diversen

Folder

Nieuwsgierig geworden?  In onze folder lees je meer over onze werkwijze, de verschillende afdelingen en wat we zowel deelnemers en klanten te bieden hebben.

Contactgegevens

Stadswerkplaats
Terborgseweg 106
7005 BC Doetinchem
0314-377-873