WWW www.stadskamer.com
Stadskamer  – Stadskamer

 

Stadskamer ingangWe heten je van harte welkom in onze nieuwe hoofdlocatie aan de Raadhuisstraat! Op onze inloop kun je aanschuiven voor een kopje koffie, mensen ontmoeten en sociale contacten op doen. We geven je ook de kans om (weer) in beweging te komen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bij ons kunnen mensen zich ontwikkelen, op eigen tempo en naar eigen inzicht. Iedereen is van harte welkom 

Op deze locatie zit de Zorgkamer, het secretariaat en onze afdelingen administratie, ICT en communicatie. In onze ontwikkelruimtes werken mensen aan zichzelf, hun vaardigheden en toekomst.   

We beschikken over een keuken met eigen catering, dus ook voor een lekkere en gezonde hap ben je bij ons op de goede plek. Er is aandacht voor lifestyle, sport & beweging en zijn er ruimtes waar je creatief bezig kunt zijn.  

Wil je gewoon een kopje koffie drinken, iets te doen hebben of iets gerichter werken aan jezelf en de toekomst, dan staat de Stadskamer voor je klaar. Jij bepaalt wat je bij ons wilt halen en brengen.  

Woon je in de gemeente Doetinchemdan heb je geen indicatie nodig. Woon je ergens anders, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. De Stadskamer kan je helpen een indicatie aan te vragen.