Route van de vraag

Bij de Stadskamer werken mensen aan zichzelf en de toekomst. We hebben een werkwijze ontwikkeld die mensen daarbij kan helpen: de route van de vraag. Centrale vraag is wat iemand wil, waar iemand van droomt en hoe de Stadskamer kan bijdragen deze droom te vervullen.

Wat is je droom?

Voor sommigen is het al een hele stap en overwinning de Stadskamer te vinden en aan te schuiven. Voor anderen is de drempel veel lager. Hoe het ook zij, een Stadskamer Ambassadeur heet je welkom en maakt je wegwijs. We leren je graag kennen, op basis van wat jij wilt delen.

We proberen met jou na te gaan wat je wil en hoe de Stadskamer daarbij kan helpen. Voor sommigen is het goed genoeg er simpelweg te zijn en dat vinden we helemaal prima. Anderen hebben graag wat om handen, zonder concreet doel. We kijken dan samen wat de mogelijkheden zijn.

Ook zijn er mensen die een richting voor ogen hebben en weten wat ze uit de Stadskamer willen halen. Zij willen zich aansluiten bij een van onze afdelingen of denken aan een eigen initiatief. Een droom realiseer je in stappen of soms hele kleine stapjes. Wij helpen daarbij.

Een Stadskamer Routeondersteuner ondersteunt jou met het uitstippelen van jouw route van de vraag. Hij of zij verkent, verbindt en faciliteert.

Op basis van jouw wensen kun je op verschillende afdelingen terechtkomen, van IT tot houtwerkplaats, van secretariaat tot catering enzovoorts. Daar staat een Stadskamer Buddy voor je klaar die je wegwijs maakt op de afdeling en je (vak)inhoudelijk ondersteunt.

Flexibel & op maat gesneden

Ieder mens heeft andere wensen, passies, mogelijkheden en onmogelijkheden. Dromen verschillen per persoon en kunnen veranderen. Daarbij heeft niet iedereen evenveel behoefte aan begeleiding en coaching. Als jij en jouw omstandigheden erom vragen, kan de route van jouw vraag aangepast- en bijgesteld worden. De Stadskamer werkt flexibel en op maat gesneden, we stellen onze werkwijze daarop af. De route van de vraag.

Eigenaarschap

Bij de Stadskamer werken we vanuit eigenregie en eigenaarschap. Mensen zijn de regisseur van hun leven, nemen beslissingen en dragen verantwoordelijkheid. We begrijpen dat niet iedereen dat (volledig) kan, maar proberen dat wel te ondersteunen en aan te moedigen. Alles op eigen tempo en binnen mogelijkheden. Zo werken wij.

Een mooie plek

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen de behoefte heeft om zich te ontwikkelen. Of dit nu met een heel gerichte vraag is of helemaal niet helder.

Het tempo en de mate waarin iemand zich kan ontwikkelen is voor iedereen anders. Meedoen of aanwezig zijn kan al voldoende zijn. Iedereen is welkom op onze mooie plekken.

Contact & informatie

Mark Vet
Ontwikkelaar Route van de Vraag
[email protected]
06 5749 1611