Stadskamer Raadhuisstraat 

Stadskamer ingangWe heten je van harte welkom in onze hoofd locatie aan de Raadhuisstraat 34! Op onze inloop kun je aanschuiven voor een kopje koffie, mensen ontmoeten en sociale contacten op doen. Bij ons kunnen mensen zich ontwikkelen, op eigen tempo en naar eigen inzicht. Iedereen is van harte welkom 

Op deze locatie vindt je ons secretariaat en onze afdelingen administratie, ICT en communicatie. In onze ontwikkelruimtes werken mensen aan zichzelf, hun vaardigheden en toekomst. 

De Raadhuisstraat 34 is ook de thuishaven van Stichting Zorgkamer, waarmee me gezamenlijk optrekken. 

We beschikken over een keuken met eigen catering, dus ook voor een lekkere en gezonde hap ben je bij ons op de goede plek. Er is aandacht voor lifestyle, sport & beweging en zijn er ruimtes waar je creatief bezig kunt zijn.  

Wil je gewoon een kopje koffie drinken, iets te doen hebben of iets gerichter werken aan jezelf en de toekomst, dan staat de Stadskamer voor je klaar. Jij bepaalt wat je bij ons wilt halen en brengen.  

Woon je in de gemeente Doetinchemdan heb je geen indicatie nodig. Woon je ergens anders, dan bekijken we samen naar de mogelijkheden. De Stadskamer kan je helpen een indicatie aan te vragen.  

Openingstijden

Ma 09:00 – 15:00
Di  09:00 – 15:00
Wo 09:00 – 15:00
Do 09:00 – 15:00
Vr 09:00 – 12:30

Contact

0314 377 878 / [email protected]