Nieuws

De Stadskamer opent haar deuren in de gemeente Berkelland 

 Op 30 augustus worden de Dorpskamers in Eibergen en Neede (in de gemeente Berkelland) geopend. Hier vind je meer informatie.  
 
Op de Facebook pagina van Dorpskamer Berkelland staat nieuws en andere informatie. 
 

Stadskamer Fiets 4-daagse

Van maandag 16 augustus tot en met donderdag 19 augustus mag iedereen genieten van vier mooie dagelijkse fietstochten. Hier lees je meer informatie.  

Cursus ”Tekenen en Herstellen” vanaf 13 september

De Stadskamer organiseert een mooie creatieve cursus ”Tekenen en Herstellen” op de locatie van Amphion Cultuurbedrijf in Doetinchem! Hier lees je meer informatie. 

Stadskamer Groenlo gaat verhuizen!

De Stadskamer maakt op 1 juli een frisse start op een mooie nieuwe locatie. Hier lees je meer!  

Nieuwe openingstijden catering Raadhuisstraat 34

De openingstijden van onze catering aan de Raadhuisstraat zijn per 14 juni veranderd. Voortaan kan iedereen van 11:15 tot 12:45 genieten van o.a. een lekker broodje gezond of een (gratis) kopje soep. 

Stadskamer Wandel 3-daagse

Van 5 tot en met 7 juli mag iedereen aansluiten bij de Stadskamer Wandel 3-daagse. Meer informatie lees je hier

Stadskamer maakt kans op Appeltje van Oranje

De Stadskamer doet mee aan de Appeltjes van Oranje, een initiatief van het Oranjefonds. We kunnen een prijs van 15.000 euro winnen en we hebben jullie stem nodig! Klik hier om je stem uit te brengen op de Stadskamer! Stemmen kan tot 20 januari a.s.

Locatie Raadhuisstraat 34 tot nadere orde geopend tot 14:00

Onze locatie aan de Raadhuisstraat 34 is vanaf maandag 4 januari tot nadere orde geopend tot 14:00. Op vrijdagen sluiten we om 12:30.

Aangepaste openingstijden December & Oud- en Nieuw Stadskamer Raadhuisstraat

Hier vind je het aangepaste rooster voor december en Oud- en Nieuw van de Stadskamer Raadhuisstraat.

29-10: Klanten van het Repair Café kunnen terecht bij de Stadswerkplaats

Het Repair Café op de donderdagmiddagen aan de Raadhuisstraat is tot nadere orde gesloten. Als tussenoplossing is besloten dat klanten van het Repair Café nu ook terecht kunnen bij de Stadskamerwerkplaats in Hal 8 aan de Terborgseweg 106.

Als klanten iets willen laten repareren kunnen ze bellen naar 06-83874428. Ze maken dan een afspraak over wanneer ze een product willen brengen. Ter plekke spreken ze met een van de medewerkers af wanneer ze het gerepareerde product weer kunnen afhalen. De klant is dus niet aanwezig bij de reparatie van het product.

De werkplaats, alwaar allemaal vrijwilligers werken, brengt een kleine vergoeding in rekening. De Stadswerkplaatsrepareert naast elektronische apparaten ook fietsen en computers.

Hier vind je de openingstijden van de Stadswerkplaats.

Stadswerkplaats is verhuisd naar Hal 8

De Stadswerkplaats (voorheen bekend als Herstelservice) is verhuisd naar Hal 8 van het Laborijncomplex aan de Terborgseweg 106. De ingang van de Stadswerkplaats is aan de grote parkeerplaats van het Laborijncomplex.   

Aanpassing rooster ‘sport en bewegen’ per 20 oktober 

Ons rooster ‘Sport en Bewegen’ is aangepast. Voortaan kun je op dinsdagen van 10.15- 11.15 (onder begeleiding) zwemmen in Zwembad Rozengaarde. Eigen bijdrage is €1,50. Hier klik je voor het volledige rooster ‘Sport en Bewegen’.

Repaircafé gesloten per 1 oktober 

In verband met het toenemend aantal besmettingen en de maatregelen van de overheid is het Repaircafé tot nadere orde gesloten. Hopelijk tot snel!

Update Stadskamer Stadswerkplaats/Herstelservice & Klusteam

De Stadswerkplaats is van maandag 17 augustus tot en met 28 augustusgesloten wegens vakantie. Van 31 augustus tot en met 11 septemberzijn we in verband met een verhuizing voor klanten gesloten. Deelnemers zijn in deze periode van harte welkom om samen de verhuizing te realiseren. Vele handen maken licht werk, vanaf 31 augustus zijn we gewoon open en helpen we samen verhuizen.

Ons telefoonnummer is 0314-377-878, daarnaast kun je mailen naar [email protected]

Ons Klusteam neemt tot nadere orde geen opdrachtenaan. Als het klusteam weer klussen aanneemt, dan stellen we iedereen daarvan op de hoogte. We hopen dat we binnen afzienbare tijd weer klanten mogen helpen.

Mocht je een tuinklus hebben, dan wordt die door Stichting Present geregeld. Dat doe je via een buurtcoach of begeleider/contactpersoon van een andere hulpverlenende instantie. Als je tuin al door ons wordt onderhouden, hoef je je niet te melden bij Stichting Present en kun je gewoon contact met ons opnemen door te bellen naar 0314-377-878.

Informatie en contactgegevens over het klusteam vind je onder de knop “Klusteam” boven aan deze pagina.

Wij zijn weer open!

In deze coronatijd werkt ook de Stadskamer iets anders. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen verwelkomen, hebben we behalve onze binneninloop nu ook een buiteninloop. Verder zijn we natuurlijk telefonisch bereikbaar op 0314-377-878.

Binneninloop van 9.00 – 11.00 uur en van 12.30 – 14.30 uur

Voor een plekje in onze binneninloop maak je een afspraak. Daarvoor kun je bellen naar 0314-377-878. Tot nadere orde is er nog geen Repaircafé. 

Buiteninloop van 10.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 15.00 uur.

Voor het bezoeken van onze buiteninloop hoef je geen afspraak te maken. Het kan zijn dat de buiteninloop gesloten is wegens weersomstandigheden.

Toegangsbeleid

We hebben een aantal regels opgesteld, voor ieders veiligheid. Klik hier voor ons toegangsbeleid. Onze tip is om het toegangsbeleid even te lezen, dat voorkomt een hoop misverstanden.

Parkeerplaatsen

Omdat we nu een buiteninloop hebben, is er minder parkeergelegenheid. Mensen die wat moeilijker ter been zijn, komen we tegemoet met onze ‘slecht ter been’ parkeerkaarten.

Voor een parkeerkaart kun je terecht bij de receptie aan de Raadhuistraat of bellen naar 0314-377-878.

Stadskamer Facebook

Op Stadskamer Facebook vind je leuke filmpjes en extra informatie. Klik hier voor onze Facebook pagina.

Ook voor de Stadskamer is het passen en meten. Samen maken we er het beste van. Tot snel!