WWW www.stadskamer.com
Nieuws in Coronatijd – Stadskamer

Stadswerkplaats is verhuisd naar Hal 8

De Stadswerkplaats (voorheen bekend als Herstelservice) is verhuisd naar Hal 8 van het Laborijncomplex aan de Terborgseweg 106. De ingang van de Stadswerkplaats is aan de grote parkeerplaats van het Laborijncomplex.       

Aanpassing rooster ‘sport en bewegen’ per 20 oktober 

Ons rooster ‘Sport en Bewegen’ is aangepast. Voortaan kun je op dinsdagen van 10.15- 11.15 (onder begeleiding) zwemmen in Zwembad Rozengaarde. Eigen bijdrage is €1,50. Hier klik je voor het volledige rooster ‘Sport en Bewegen’.

Repaircafé gesloten per 1 oktober 

In verband met het toenemend aantal besmettingen en de maatregelen van de overheid is het Repaircafé tot nadere orde gesloten. Hopelijk tot snel!

Update Stadskamer Stadswerkplaats/Herstelservice & Klusteam

De Stadswerkplaats is van maandag 17 augustus tot en met 28 augustus gesloten wegens vakantie. Van 31 augustus tot en met 11 september zijn we in verband met een verhuizing voor klanten gesloten. Deelnemers zijn in deze periode van harte welkom om samen de verhuizing te realiseren. Vele handen maken licht werk, vanaf 31 augustus zijn we gewoon open en helpen we samen verhuizen.

Ons telefoonnummer is 0314-377-878, daarnaast kun je mailen naar [email protected]

Ons Klusteam neemt tot nadere orde geen opdrachten aan. Als het klusteam weer klussen aanneemt, dan stellen we iedereen daarvan op de hoogte. We hopen dat we binnen afzienbare tijd weer klanten mogen helpen.

Mocht je een tuinklus hebben, dan wordt die door Stichting Present geregeld. Dat doe je via een buurtcoach of begeleider/contactpersoon van een andere hulpverlenende instantie. Als je tuin al door ons wordt onderhouden, hoef je je niet te melden bij Stichting Present en kun je gewoon contact met ons opnemen door te bellen naar 0314-377-878.

Informatie en contactgegevens over het klusteam vind je onder de knop “Klusteam” boven aan deze pagina.

Wij zijn weer open!

In deze coronatijd werkt ook de Stadskamer iets anders. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen verwelkomen, hebben we behalve onze binneninloop nu ook een buiteninloop. Verder zijn we natuurlijk telefonisch bereikbaar op 0314-377-878.

Binneninloop van 9.00 – 11.00 uur en van 12.30 – 14.30 uur

Voor een plekje in onze binneninloop maak je een afspraak. Daarvoor kun je bellen naar 0314-377-878. Tot nadere orde is er nog geen Repaircafé. 

Buiteninloop van 10.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 15.00 uur.

Voor het bezoeken van onze buiteninloop hoef je geen afspraak te maken. Het kan zijn dat de buiteninloop gesloten is wegens weersomstandigheden.

Toegangsbeleid

We hebben een aantal regels opgesteld, voor ieders veiligheid. Klik hier voor ons toegangsbeleid. Onze tip is om het toegangsbeleid even te lezen, dat voorkomt een hoop misverstanden.

Parkeerplaatsen

Omdat we nu een buiteninloop hebben, is er minder parkeergelegenheid. Mensen die wat moeilijker ter been zijn, komen we tegemoet met onze ‘slecht ter been’ parkeerkaarten.

Voor een parkeerkaart kun je terecht bij de receptie aan de Raadhuistraat of bellen naar 0314-377-878.

Stadskamer Facebook

Op Stadskamer Facebook vind je leuke filmpjes en extra informatie. Klik hier voor onze Facebook pagina.

Ook voor de Stadskamer is het passen en meten. Samen maken we er het beste van. Tot snel!