Meedoenregeling

Voor sommige activiteiten vraagt de Stadskamer een (kleine) eigen bijdrage.

Bij de Stadskamer bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van Stadskamermunten, waarmee je bijvoorbeeld voor activiteiten of (take away) maaltijden kunt betalen. Natuurlijk kun je ook gewoon met geld betalen.

Via de meedoenregeling kun je kiezen uit 3 pakketten, bestaande uit 25, 40 of 55 Stadskamermunten. De munten zijn alleen te gebruiken bij de Stadskamer. De munten kunnen niet gebruikt worden voor aankopen in de catering of bij de Stadswerkplaats.

Als je een pakket munten hebt besteld via meedoenarrangement.nl print je het betalingswijs uit. Hiermee haal je de munten af op onze locatie aan de Raadhuisstraat 34.

Met de Stadskamermunten kun je van alles binnen de Stadskamer betalen, zoals sportactiviteiten, Take Away maaltijden, bloemschikken, andere (creatieve) activiteiten enzovoorts. Voor sommige (noodzakelijke) reparaties bij de Stadswerkplaats kun je ook terecht met Stadskamermunten. Informeer gerust bij een medewerker, contactpersoon of coach of een activiteit met (Stads)kamermunten betaald kan worden.