WWW www.stadskamer.com
Meedoenregeling – Stadskamer

Meedoenregeling

Stadskamer Doetinchem maakt gebruik van munten om te betalen voor bepaalde activiteiten. Met de meedoenregeling punten kan je uit 3 muntpakketten kiezen 25, 40 of 55 Stadskamermunten. De munten zijn alleen te gebruiken voor de activiteiten en workshops die Stadskamer aanbied. Ook voor nieuwe of wisselende activiteiten/workshops kun je de munten gebruiken. De munten kunnen niet gebruikt worden voor aankopen in de catering of Herstelservice. Als je een abonnement hebt besteld via meedoenarrangement.nl kan je het bewijs van betaling uitprinten. Met dit bewijs kan je de munten afhalen op onze hoofdlocatie aan de Raadhuisstraat 34

Workshops
Er is een wisselend aanbod van workshops bij de Stadskamer. Informatie over deze workshops kan je vinden op de infoschermen en prikborden op de hoofdlocatie van de Stadskamer. Hou ook onze Facebookpagina in de gaten. Je kan ook bellen naar de Stadskamer voor meer informatie: 0314-377878. Of stap eens naar binnen bij de Stadskamer.

Sporten
Ook het sporten kun je betalen met Stadskamermunten. Dit zijn:

• Fitness bij Sport & Lifestyle Veldhorst, kosten 1 euro
• Zwemmen bij Zwembad Rozengaarde: 1,50 euro

De overige sportactiviteiten die wij aanbieden zijn kosteloos. Kijk hier voor een overzicht.

Bloemschikken

Elke dinsdag vanaf 13.30 bloemschikken aan de Raadhuisstraat 34, Doetinchem
Kosten: 3,50 (een bakje o.i.d. meenemen is handig) bij aanvang betalen met munten.
Wil je een keer meedoen bel dan even om dit door te geven. Tel nr. 0314-377878

Stadswerkplaats

(fietsenmakerij en elektro/computer afdeling)
Alleen de noodzakelijke reparaties aan uw PC of laptop kunnen betaald worden met munten. Bij de fietsenmakerij alleen de echte noodzakelijke fietsreparaties zoals lekke band of vervangen ketting.

(K)ook samen
Samen koken en samen eten. Hier kan je samen met een groep mensen een maaltijd koken en samen eten. De kosten zijn afhankelijk van het aantal gangen en wat er precies gekookt wordt.

Dinsdag 15.00 – 19.00 (K)ook Samen aan de Raadhuistraat 34, Doetinchem