causes images

Gruitpoort

Stadskamer Kunst in uitvoering is 4 dagdelen in de week aanwezig in de Gruitpoort.

causes images

Stadskamer

We heten je van harte welkom in onze nieuwe hoofdlocatie aan de Raadhuisstraat!

causes images

Herstelservice

Op onze locatie aan de Ambachtstraat vind je de houtbewerking en het atelier

causes images

Dr. Huber Noodtstraat

De Stadskamer Dr. Hubernoodtstraat is een plek waar je jezelf mag zijn. Je kan 5 dagen per week van negen tot drie binnenlopen voor een kop koffie, een goed gesprek of een luisterend oor.

causes images

Didam

De kernwaarden van de Stadskamer gelden voor alle locaties. Ook in Didam staan medewerkers voor je klaar die je welkom heten en wegwijs maken. Je kunt gezellig aanschuiven voor een kopje koffie, deelnemen aan activiteiten, je eigen dagbesteding invullen en/of je inzetten als vrijwilliger. Je bent van harte welkom!

causes images

‘s-Heerenberg

De kernwaarden van de Stadskamer gelden voor alle locaties. Ook in ’s-Heerenberg staan medewerkers voor je klaar die je welkom heten en wegwijs maken. Je kunt gezellig aanschuiven voor een kopje koffie, deelnemen aan activiteiten, je eigen dagbesteding invullen en/of je inzetten als vrijwilliger. Je bent van harte welkom!

causes images

Lichtenvoorde

De kernwaarden van de Stadskamer gelden voor alle locaties. Ook in Lichtenvoorde staan medewerkers voor je klaar die je welkom heten en wegwijs maken. Je kunt gezellig aanschuiven voor een kopje koffie, deelnemen aan activiteiten, je eigen dagbesteding invullen en/of je inzetten als vrijwilliger. Je bent van harte welkom!

causes images

Groenlo

De kernwaarden van de Stadskamer gelden voor alle locaties. Ook in Groenlo staan medewerkers voor je klaar die je welkom heten en wegwijs maken. Je kunt gezellig aanschuiven voor een kopje koffie, deelnemen aan activiteiten, je eigen dagbesteding invullen en/of je inzetten als vrijwilliger. Je bent van harte welkom!