WWW www.stadskamer.com
Klusteam/Herstelservice – Stadskamer

Het Klusteam

Het Stadskamer Klusteam verricht klussen voor mensen met een krappere beurs (rond Bijstandsniveau) binnen de gemeente Doetinchem. Je bespreekt een opdracht en het Klusteam komt bij je langs om de klus te klaren. Er is van alles mogelijk: sauzen, andere (schilder)klussen, verhuizingen en tuinklussen. Informeer gerust naar de mogelijkheden en tarieven. Thuisbasis van het Klusteam is de Stadswerkplaats in Hal 8 van het pand van Laborijn aan de Terborgseweg 106.

 

Op dit moment alleen tuinklussen 

Ons Klusteam neemt tot nadere orde alleen tuinklussen aan, dus verder geen andere opdrachten. Als het klusteam weer klussen aanneemt, dan stellen we iedereen daarvan op de hoogte. We hopen dat we binnen afzienbare tijd weer klanten mogen helpen.

Mocht je een tuinklus hebben, dan wordt die door Stichting Present geregeld. Dat doe je via een buurtcoach of begeleider/contactpersoon van een andere hulpverlenende instantie. Als je tuin al door ons wordt onderhouden, hoef je je niet te melden bij Stichting Present en kun je gewoon contact met ons opnemen door te bellen naar 0314-377-878.