WWW www.stadskamer.com
Klusteam/Herstelservice – Stadskamer

Stadswerkplaats is verhuisd naar Hal 8

De Stadswerkplaats (voorheen bekend als Herstelservice) is verhuisd naar Hal 8 van het Laborijncomplex aan de Terborgseweg 106. De ingang van de Stadswerkplaats is aan de grote parkeerplaats van het Laborijncomplex.        

Update Stadswerkplaats/Herstelservice & Klusteam

De Stadswerkplaats is van maandag 17 augustus tot en met 28 augustus gesloten wegens vakantie. Van 31 augustus tot en met 11 september zijn we in verband met een verhuizing voor klanten gesloten. Deelnemers zijn in deze periode van harte welkom om samen de verhuizing te realiseren. Vele handen maken licht werk, vanaf 31 augustus zijn we gewoon open en helpen we samen verhuizen.

Ons telefoonnummer is 0314-377-878, daarnaast kun je mailen naar [email protected]

Ons Klusteam neemt tot nadere orde geen opdrachten aan. Als het klusteam weer klussen aanneemt, dan stellen we iedereen daarvan op de hoogte. We hopen dat we binnen afzienbare tijd weer klanten mogen helpen.

Mocht je een tuinklus hebben, dan wordt die door Stichting Present geregeld. Dat doe je via een buurtcoach of begeleider/contactpersoon van een andere hulpverlenende instantie. Als je tuin al door ons wordt onderhouden, hoef je je niet te melden bij Stichting Present en kun je gewoon contact met ons opnemen door te bellen naar 0314-377-878.