WWW www.stadskamer.com
Gruitpoort – Stadskamer

De GruitpoortGruitpoort

Kunst in uitvoering is een initiatief van de Stadskamer. Kunst in uitvoering biedt cursussen en workshops aan met inzet op eigenaarschap en ontwikkeling. Onze workshops en cursussen worden onderverdeeld in 2 categorieën: vraaggericht en aanbodgericht. Met vraag gericht werken is de vraag van de cursist het uitgangspunt en kijkt de docent samen met de cursist wat de beste route is, de cursist gaat aan de slag in een individueel traject. Bij aanbodgericht worden er workshops aangeboden waarin de cursisten in een groep aan de slag gaan. Er zullen veel verschillende workshops aangeboden worden bv. materiaalkennis, kleurenleer, portret tekenen enz.

Kunst in uitvoering is 4 dagdelen in de week aanwezig in de Gruitpoort. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 13.30 uur – 16.00 uur zal een medewerker van de Stadskamer aanwezig zijn. Op de website van de Gruitpoort staat een actuele agenda waar de activiteiten van de Stadskamer aangeboden worden. Wil je alleen de activiteiten van de Stadskamer zien? Selecteer dan onder het vakje ‘selecteer een docent’ de Stadskamer.

Deelnemers dienen hun eigen drager en penselen mee te brengen. De stadskamer zorgt voor tekenmateriaal, verf en papier. Wij vragen een eigen bijdrage van €1,50 of een muntje van de meedoen regeling (tenzij anders vermeld). Geen deelnemer van de Stadskamer? Geen probleem! Ook dan ben je welkom als vriend van de Stadskamer, we ontmoeten je graag!

Op zaterdag verplaats de inloop van de Stadskamer zich naar het café van de Gruitpoort. Van 13.00 uur – 16.00 uur is er mogelijkheid om een kopje koffie te drinken. De Gruitpoort heeft aangepaste prijzen voor onze inloop bezoekers. Vanaf 13.00 uur vertrekt de wandelgroep vanuit de Gruitpoort.

Voor informatie over onze activiteiten verwijzen wij je naar de website van de Gruitpoort , de Facebookpagina van de Stadskamer of stuur een mailtje naar [email protected].

Gruitpoort
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem Nederland
Telefoon: 0314-340943
E-mailadres: