WWW www.stadskamer.com
Dr. Huber Noodstraat – Stadskamer

Dr. Huber NoodstraatDe Stadskamer Dr. Huber Noodtstraat is een plek waar je jezelf mag zijn. Je kan 5 dagen per week van negen tot drie binnenlopen voor een kop koffie, een goed gesprek of een luisterend oor. Kun je hulp gebruiken bij het regelen van bepaalde zaken? Of zoek je ondersteuning in gesprekken met instanties? Ook dan kun je bij ons terecht.

Hou je ervan om bezig te zijn? We hebben ruimte voor houtbewerking, creativiteit en koken. Ook voor spelletjes als darten en poolbiljart kun je op de Dr. Huber Noodtstraat terecht. Mocht je zelf een idee hebben voor een activiteit of om wat te doen, dan kijken we daar samen naar. Elke middag lunchen we samenmet op donderdag en vrijdagmiddag een warme maaltijd.

Geschiedenis

De Stadskamer Dr. Huber Noodtstraat is ontstaan vanuit stichting Eigen Bedreivigheid. In de volksmond ook wel de Villa genoemd. De Villa was een plek voor mensen van alle leeftijden die te maken hadden met verslaving, psychiatrie, dak- en/of thuisloosheid, sociaal isolement, schulden en combinaties daarvan.  Het uitgangspunt van de Villa was in eigen tempo werken aan je eigen doelen. Daarbij werd uitgegaan van persoonlijke kwaliteiten en talenten van deelnemers. In januari 2017 is de Villa onderdeel geworden van Stichting Stadskamer.