De Stadskamer Veentjes is een plek waar je jezelf mag zijn. Je kan 5 dagen per week van negen tot drie binnenlopen voor een kop koffie, een goed gesprek of een luisterend oor. Kun je hulp gebruiken bij het regelen van bepaalde zaken? Of zoek je ondersteuning in gesprekken met instanties? Ook dan kun je bij de Veentjes terecht en proberen we met je mee te denken.

Hou je ervan om bezig te zijn? We hebben ruimte voor houtbewerking, creatief, en koken. Ook voor spelletjes als darten en poolbiljart moet je bij de Veentjes zijn.  Mocht je zelf een idee hebben voor een activiteit of om wat te doen dan kijken we daar samen naar. Elke middag lunchen we samen met op donderdag en vrijdagmiddag een warme maaltijd.

Team Veentjes bestaat uit 5 beroepskrachten die door het leven heen geleerd hebben hoe je in moeilijke situaties overeind blijft.

Geschiedenis

De Stadskamer Veentjes is ontstaan vanuit stichting Eigen Bedreivigheid. In de volksmond ook wel de Villa genoemd. De Villa was een plek voor mensen van alle leeftijden die te maken hadden met verslaving, psychiatrie, dak- en/of thuisloos, sociaal isolement, schulden en combinaties daarvan.  Het uitgangspunt van de Villa was in eigen tempo werken aan je eigen doelen. Daarbij werd uitgegaan van persoonlijke kwaliteiten en talenten van deelnemers. In januari 2017 is de Villa onderdeel geworden van Stichting Stadskamer en kreeg het een nieuwe plek op de Veentjes.

Letters groot
Contrast