Update Stadskamer Herstelservice & Klusteam

De Stadswerkplaats is van maandag 17 augustus tot en met 28 augustus gesloten wegens vakantie. Van 31 augustus tot en met 11 september zijn we in verband met een verhuizing voor klanten gesloten. Deelnemers zijn in deze periode van harte welkom om samen de verhuizing te realiseren. Vele handen maken licht werk, vanaf 31 augustus zijn we gewoon open en helpen we samen verhuizen.

Ons telefoonnummer is 06-8387-4428, daarnaast kun je mailen naar [email protected]

Ons Klusteam neemt tot nadere orde geen opdrachten aan. Als het klusteam weer klussen aanneemt, dan stellen we iedereen daarvan op de hoogte. We hopen dat we binnen afzienbare tijd weer klanten mogen helpen.

Mocht je een tuinklus hebben, dan wordt die door Stichting Present geregeld. Dat doe je via een buurtcoach of begeleider/contactpersoon van een andere hulpverlenende instantie. Tuinklussen kun je dus niet zelf aanvragen.

Informatie en contactgegevens over het klusteam vind je onder de knop “Klusteam" boven aan deze pagina.

Wij zijn weer open!

In deze coronatijd werkt ook de Stadskamer iets anders. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen verwelkomen, hebben we behalve onze binneninloop nu ook een buiteninloop. Verder zijn we natuurlijk telefonisch bereikbaar op 0314-377-878.

Binneninloop van 9.00 – 11.00 uur en van 12.30 – 14.30 uur

Voor een plekje in onze binneninloop maak je een afspraak. Daarvoor kun je bellen naar 0314-377-878. Tot nadere orde is er nog geen Repaircafé. 

Buiteninloop van 10.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 15.00 uur.

Voor het bezoeken van onze buiteninloop hoef je geen afspraak te maken. Het kan zijn dat de buiteninloop gesloten is wegens weersomstandigheden.

Toegangsbeleid

We hebben een aantal regels opgesteld, voor ieders veiligheid. Klik hier voor ons toegangsbeleid. Onze tip is om het toegangsbeleid even te lezen, dat voorkomt een hoop misverstanden.

Parkeerplaatsen

Omdat we nu een buiteninloop hebben, is er minder parkeergelegenheid. Mensen die wat moeilijker ter been zijn, komen we tegemoet met onze ‘slecht ter been’ parkeerkaarten.

Voor een parkeerkaart kun je terecht bij de receptie aan de Raadhuistraat of bellen naar 0314-377-878.

Stadskamer Facebook

Op Stadskamer Facebook vind je leuke filmpjes en extra informatie. Klik hier voor onze Facebook pagina.

Ook voor de Stadskamer is het passen en meten. Samen maken we er het beste van. Tot snel!

Voor eerste hulp bij verveling klik op het zonnetje

 

"Het fijne van de Stadskamer is dat je hier de ruimte en de vrijheid
krijgt om te zijn die je bent en te ontdekken wat je wil in je leven"
Lees hier het verhaal van Mark
"Bij de Stadskamer gaat het erom wat jij wil. Je mag dingen proberen en jezelf ontwikkelen. Je kunt makkelijk bijstellen als iets niet blijkt te werken" Lees hier het verhaal van Ria "Ik zie de Stadskamer als een open ruimte voor zelfontplooiing" Lees hier het verhaal van Petra "Het is prettig dat ik hier gelijkgestemden tegenkom in een omgeving waar ik me thuis voel en nuttig werk kan doen" Lees hier het verhaal van Sanne

De Stadskamer verbindt!

Dit zijn onze kernwaarden

Eigenheid

We staan open voor de ideeën en initiatieven van iedereen die zich aan de Stadskamer wil verbinden. We kijken naar ieders eigen mogelijkheden en geven elkaar en onszelf de ruimte en de vrijheid om onze eigen weg en ons eigen tempo te kiezen.

Eigenaarschap

Ieder mens is regisseur van zijn eigen leven. We zijn oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig naar wat de ander beweegt.We werken vanuit de gedachte dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen keuzes en handelen.

Gezamenlijkheid

Groeien zien we als het ontdekken en aanwenden van de eigen kracht en mogelijkheden. We dragen bij aan de groei en ontwikkeling van iedereen die hiernaar verlangt. Dit doen we door het bieden van een basis van veiligheid en vertrouwen.

Groei & ontwikkeling

Iedereen heeft zijn eigen levensverhaal. Door naar elkaar te luisteren, elkaar te respecteren en ons met elkaar te verbinden werken we samen aan het realiseren van (persoonlijke) doelen. We zijn niet gelijk, maar wel gelijkwaardig.

Locaties

We hebben 7 verschillende locaties in 3 gemeenten.

Oost-Gelre

De Stadskamer locaties in de gemeente Oost Gelre vind je in Groenlo en Lichtenvoorde.

Bekijk de openingstijden op deze locaties.

Montferland

In de gemeente Montferland kun je bij ons terecht in Didam en in 's Heerenberg.

Bekijk de openingstijden op deze locaties.

Doetinchem

In gemeente Doetinchem vind je ons op drie verschillende locaties in de stad Doetinchem.

Bekijk de openingstijden op deze locaties.

Repair café

Jaarverslag 2018

In 2018 heeft de Stadskamer verder gebouwd aan mooie plekken in onze samenleving. Kijk hiernaast hoe wij dat gedaan hebben.

984

Wasjes gedraaid bij Het Wasmandje

5265

Kopjes koffie geschonken

874

Lapjes stof verwerkt tot iets nieuws

183

Zakken zwerfafval opgehaald

Algemene info

Ben je op zoek naar algemene informatie over Stichting Stadskamer als organisatie? We delen graag deze informatie met je. 

Stadskamer is voorliggende voorziening voor Doetinchem, Oost Gelre en Montferland. Woon je in één van deze Gemeenten? Dan heb je geen indicatie nodig om bij ons te komen.

De Stadskamer heeft de zeven principes die aan de Governancecode zorg ten grondslag liggen in haar organisatie en werkwijze verankerd.

Privacy Statement

Download hier ons privacy statement.

Stichting Stadskamer onderzoekt klanttevredenheid. Lees meer.

Lees meer over het klachtenreglement van Stichting Stadskamer. Je kunt eventueel ook de volledige versie hier downloaden.

Je kunt onze jaarverslagen van voorgaande jaren lezen of bekijken. We hebben ze geschreven en / of in beeld gebracht.

Lees onze volledige disclaimer op deze pagina.

Op deze pagina lees je alles over ons cookiebeleid.


"Het fijne van de Stadskamer is dat je hier de ruimte en de vrijheid
krijgt om te zijn die je bent en te ontdekken wat je wil in je leven"
Lees hier het verhaal van Mark"Bij de Stadskamer gaat het erom wat jij wil. Je mag dingen proberen en jezelf ontwikkelen. Je kunt makkelijk bijstellen als iets niet blijkt te werken"
Lees hier het verhaal van Ria"Ik zie de Stadskamer als een open ruimte voor zelfontplooiing"
Lees hier het verhaal van Petra"Het is prettig dat ik hier gelijkgestemden tegenkom in een omgeving waar ik me thuis voel en nuttig werk kan doen"
Lees hier het verhaal van SanneMeer weten? Bel of kom gerust eens langs!