Sport en Bewegen

Sport en Bewegen

SportenWaarom sport en bewegen?
·    Betere conditie
·    Meer energie
·    Sociale contacten
·    Gewichtsbeheersing/verlies
·    Meer zelfvertrouwen
·    Structuur in de dag
·    Beter in je vel
·    Ontspanning

Daarom is sport en bewegen zo belangrijk, lekker bezig zijn met je lichaam, in de natuur, zwembad, sportcentrum of sporthal, in groepsverband of individueel.
Sport en bewegen kan je op alle niveaus doen, het hoeft niet heel fanatiek zodat het je helemaal uitput (dat mag ook!), maar lekker bezig zijn met je lichaam, niet te veel denken, maar DOEN!

Tijden en locaties sportactiviteiten Doetinchem (onder begeleiding Ingrid Vollema en of Pascal Hüve):

Sport En Bewegen Week Activiteiten-WAJ6 (391.9 KiB, 298 downloads)
Vacatures
Menu Title
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Uitnodiging

Donderdag 1 december van 19.00 tot 20.30 uur Nodigen wij je uit voor ons 1 jarig bestaan en een veiling. Met deze veiling en verkoop van gemaakte spullen starten we de viering van onze feestelijke week.

Repaircafé

Doe mee in het Repair Café Doetinchem! Repair Café Doetinchem is een “Stadskamer” initiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. De initiatiefnemers organiseren elke donderdagmiddag van13:00 - 16:00 uureen Repair Café in de Stadskamer. Inwoners van de gemeente Doetinchem e.o. kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken. Repair Café Doetinchem heeft nog ruimte voor meer handige vrijwilligers uit de regio.