Repair Café Doetinchem

Repair Café Doetinchem

Donderdag 26 januari 2017, 13:00 tot 16:00

Wat doe je met een lamp, stofzuiger, grasmaaimachine of computer die het niet meer doet? Met een broek waar de rits van kapot is of een stoelpoot die los zit? Weggooien? Mooi niet!!!
Elke donderdagmiddag, komende week op 26-01-2017 van 13.00 - 16.00 uur, kunt U daarmee terecht in de Stadskamer in Doetinchem.
Dr. Huber Noodtstraat 6, 7001 DW Doetinchem.
Ons E-mailadres: repaircafe@stadskamer.com
Er staat een team van enthousiaste vrijwilligers voor U klaar om samen met U de reparatie uit te voeren. U blijft er dus bij om te zien óf en hóe het gaat, maar ook om te helpen of een beslissing te nemen als iets niet lukt.

Wanneer er een onderdeel aan vervanging toe is moet U dit zelf bestellen. Wij adviseren U daarbij, maar U koopt en betaalt het. U neemt dus alles weer mee naar huis. Omdat we iedere donderdagmiddag geopend zijn, komt U de volgende keer terug met alles en het onderdeel, dan helpen wij U het onderdeel te plaatsen.
Onze werkzaamheden zijn gratis. Wel stellen wij een vrijwillige bijdrage op prijs voor aankoop van gereedschap en verbruiksmaterialen.
Op deze manier willen we samen met U zorgdragen voor het milieu en ook voor de portemonnee.
U bent van harte welkom met kapotte spullen. De koffie staat klaar (€ 0,25), echter 16.00 uur stoppen wij met de werkzaamheden!

Attentie: er worden dames gevraagd voor de naaigroep!!!
U vindt ons ook op

Vrijetijdkrant.nl

Achterhoekagenda.nl 

Stadskamer repair-cafe-doetinchem

 

 

Locatie: Dr Huber Noodtstraat 6, Doetinchem

Vacatures
Menu Title
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Uitnodiging

Donderdag 1 december van 19.00 tot 20.30 uur Nodigen wij je uit voor ons 1 jarig bestaan en een veiling. Met deze veiling en verkoop van gemaakte spullen starten we de viering van onze feestelijke week.

Repaircafé

Doe mee in het Repair Café Doetinchem! Repair Café Doetinchem is een “Stadskamer” initiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. De initiatiefnemers organiseren elke donderdagmiddag van13:00 - 16:00 uureen Repair Café in de Stadskamer. Inwoners van de gemeente Doetinchem e.o. kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken. Repair Café Doetinchem heeft nog ruimte voor meer handige vrijwilligers uit de regio.