Oost Gelre

Den DiekOnze samenleving verandert. Meedoen (participeren) is het motto. Mensen zijn op zoek naar structuur, een zinvolle bezigheid en het onderhouden en/of verwerven van sociale contacten.Stichting Stadskamer is een innovatieve voorziening voor (arbeidsmatige-) dagbesteding voor iedereen binnen de Achterhoek.

Ontmoet elkaar in de Dorps-/Stadskamer !

De dorps-/stadskamer verbindt mensen en ideeën. Wij verleiden, faciliteren en verbinden mensen in (kwetsbare) situaties om met wisselende activiteiten ondernemend te blijven en zich verder te ontwikkelen! De Dorps-/Stadskamer dat ben jij ! Dus, heb je ideeën? Ben je als deelnemer in zorg op zoek naar een andere daginvulling? Mis je bepaald aanbod? Heb je wat te delen… in te brengen, te geven of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan binnenwandelen in de Stadskamer in Doetinchem, Groenlo of in de Dorpskamer in Lichtenvoorde!

Wij ontmoeten je graag!

Like ons op Facebook

  • Samen Soepen is op 26 april van start gegaan, vanaf 3 mei kan een ieder aansluiten
  • Voor meer info klik hier

Er is ook een aparte facebook hiervoor: samensoependorpskamerlichtenvoorde


Nieuwsbrief 1e kwartaal 2018

Download hieronder de nieuwsbrief

 

 

Openingstijden Groenlo

Locatie: Stadskamer Groenlo
Beltrumsestraat 22
Dinsdag               09.00 – 12.00
Donderdag         13.00 – 16.00
T  06 57 403 402
E  oostgelre@stadskamer.com
W www.stadskamer.com

 

Openingstijden Lichtenvoorde:

Maandag     09.00 – 16.00 uur
Dinsdag      13.00 – 16.00 uur
Donderdag  09.00 – 16.00 uur
Vrijdag         09.00 – 13.00 uur
Zaterdag      09.00 – 13.00 uur
E  oostgelre@stadskamer.com
W www.stadskamer.com

 

Vacatures
Menu Title
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Uitnodiging

Donderdag 1 december van 19.00 tot 20.30 uur Nodigen wij je uit voor ons 1 jarig bestaan en een veiling. Met deze veiling en verkoop van gemaakte spullen starten we de viering van onze feestelijke week.

Repaircafé

Doe mee in het Repair Café Doetinchem! Repair Café Doetinchem is een “Stadskamer” initiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. De initiatiefnemers organiseren elke donderdagmiddag van13:00 - 16:00 uureen Repair Café in de Stadskamer. Inwoners van de gemeente Doetinchem e.o. kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken. Repair Café Doetinchem heeft nog ruimte voor meer handige vrijwilligers uit de regio.