Oost Gelre

Den DiekOnze samenleving verandert. Meedoen (participeren) is het motto. Mensen zijn op zoek naar structuur, een zinvolle bezigheid en het onderhouden en/of verwerven van sociale contacten.Stichting Stadskamer is een innovatieve voorziening voor (arbeidsmatige-) dagbesteding voor iedereen binnen de Achterhoek.

Ontmoet elkaar in de Dorps-/Stadskamer !

De dorps-/stadskamer verbindt mensen en ideeën. Wij verleiden, faciliteren en verbinden mensen in (kwetsbare) situaties om met wisselende activiteiten ondernemend te blijven en zich verder te ontwikkelen! De Dorps-/Stadskamer dat ben jij ! Dus, heb je ideeën? Ben je als deelnemer in zorg op zoek naar een andere daginvulling? Mis je bepaald aanbod? Heb je wat te delen… in te brengen, te geven of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan binnenwandelen in de Stadskamer in Doetinchem, Groenlo of in de Dorpskamer in Lichtenvoorde!

Wij ontmoeten je graag!


Nieuwsbrief Oost-Gelre november 2017

De maand november staat voor: verhuizen van BS22 naar De Mattelier &

de Open dag 25 november.

In de vorige nieuwsbrief hebben jullie kunnen lezen dat we per 2 november een wijziging hebben in onze openingstijden. Voor iedereen een overzicht van de nieuwe openingstijden voor de Dorps-/Stadskamer Oost Gelre;

Download hieronder de nieuwsbrief

Nieuwsbrief Oost- Gelre Nov 2017 (584.2 KiB)


 

Vacatures
Menu Title
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Uitnodiging

Donderdag 1 december van 19.00 tot 20.30 uur Nodigen wij je uit voor ons 1 jarig bestaan en een veiling. Met deze veiling en verkoop van gemaakte spullen starten we de viering van onze feestelijke week.

Repaircafé

Doe mee in het Repair Café Doetinchem! Repair Café Doetinchem is een “Stadskamer” initiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. De initiatiefnemers organiseren elke donderdagmiddag van13:00 - 16:00 uureen Repair Café in de Stadskamer. Inwoners van de gemeente Doetinchem e.o. kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken. Repair Café Doetinchem heeft nog ruimte voor meer handige vrijwilligers uit de regio.