Stadskamer krijgt kwaliteitskeurmerk!

iso

De Stadskamer heeft een internationaal erkend certificaat voor kwaliteitsmanagement in de zorg gekregen. Het gaat om het certificaat ISO9001. Het bestuur van de Stadskamer is trots op het verkrijgen van het certificaat en ziet het als een bevestiging van haar manier van werken.

De Stadskamer faciliteert mensen bij het vinden van een passende plaats in de samenleving. In tegenstelling tot andere instellingen doet de instantie dit niet door met vaste oplossingen te komen, maar stelt zij de vraag en de ontwikkeling van de deelnemer centraal.

Het certificaat ISO9001 geeft aan dat deze innovatieve manier van werken past binnen de geldende kwaliteitseisen in de zorg.

De Stadskamer heeft vestigingen in de gemeenten Doetinchem, Oost Gelre en Montferland.

Vacatures
Menu Title
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Uitnodiging

Donderdag 1 december van 19.00 tot 20.30 uur Nodigen wij je uit voor ons 1 jarig bestaan en een veiling. Met deze veiling en verkoop van gemaakte spullen starten we de viering van onze feestelijke week.

Repaircafé

Doe mee in het Repair Café Doetinchem! Repair Café Doetinchem is een “Stadskamer” initiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. De initiatiefnemers organiseren elke donderdagmiddag van13:00 - 16:00 uureen Repair Café in de Stadskamer. Inwoners van de gemeente Doetinchem e.o. kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken. Repair Café Doetinchem heeft nog ruimte voor meer handige vrijwilligers uit de regio.