Nieuwe wegen GGZ en opvang

nieuws

3-luik: De Stadskamer Doetinchem

De Stadskamer in Doetinchem is bijzonder omdat daar lukt wat men elders beoogt: een ‘fijne plek’ waar mensen, ook met flinke problemen, elkaar bijstaan en zelf op zoek gaan naar hun richting in het leven. Zónder een legertje hulpverleners dat voor hen bepaalt wat ze moeten doen. De Stadskamer Doetinchem en de gemeente nemen samen deel aan het programma Nieuwe wegen ggz en opvang. In dit 3-luik vertellen Janneke Rijks, een van de initiatiefnemers van de Stadskamer en Saar Veneman, strategisch adviseur van de gemeente, hun verhaal over de werkende principes.

Lees meer over de Stadskamer in Doetinchem

Vacatures
Menu Title
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Uitnodiging

Donderdag 1 december van 19.00 tot 20.30 uur Nodigen wij je uit voor ons 1 jarig bestaan en een veiling. Met deze veiling en verkoop van gemaakte spullen starten we de viering van onze feestelijke week.

Repaircafé

Doe mee in het Repair Café Doetinchem! Repair Café Doetinchem is een “Stadskamer” initiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. De initiatiefnemers organiseren elke donderdagmiddag van13:00 - 16:00 uureen Repair Café in de Stadskamer. Inwoners van de gemeente Doetinchem e.o. kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken. Repair Café Doetinchem heeft nog ruimte voor meer handige vrijwilligers uit de regio.