Het Wasmandje

Het Wasmandje:

Is een kleine wasserette die voor iedereen die daar behoefte aan heeft de was doet. Het kan gaan om kleine wasjes,grote wasjes,witte was,bonte was,wol was,donkere was enz. De gedachten is ontstaan om een wasserette op te zetten omdat er de laatste jaren erg veel bezuinigd is in de zorg en mantelzorgers veel tijd te kort komen. Iedereen kan een beroep op ons doen en in het bijzonder de mantelzorgers, de oudere en jongere alleenstaande, drukke gezinnen. Maar ook kleine organisaties, initiatieven en/of bedrijven. Het Wasmandje draait op vrijwilligers die voorheen dagbesteding hadden in de zorg en die nu mee kunnen draaien op werkgebied en sluiten op deze manier weer aan in onze samenleving.

Met vriendelijke groet,

Thea HankelLogo van het Wasmandje

Coördinator van Het Wasmandje.
Tel: 06-31336729
E-mail: th.hankel@hetwasmandje.nl
www.hetwasmandje.nl

Samenwerking

Wasserijservice Gemeente Oude IJsselstreek
De Stadskamer en Stichting Oersterk gaan samenwerken om de was te kunnen verzorgen voor de inwoners van de gemeente Oude IJsselstreek.

Klik hier voor meer informatie

Vacatures
Menu Title
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Uitnodiging

Donderdag 1 december van 19.00 tot 20.30 uur Nodigen wij je uit voor ons 1 jarig bestaan en een veiling. Met deze veiling en verkoop van gemaakte spullen starten we de viering van onze feestelijke week.

Repaircafé

Doe mee in het Repair Café Doetinchem! Repair Café Doetinchem is een “Stadskamer” initiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. De initiatiefnemers organiseren elke donderdagmiddag van13:00 - 16:00 uureen Repair Café in de Stadskamer. Inwoners van de gemeente Doetinchem e.o. kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken. Repair Café Doetinchem heeft nog ruimte voor meer handige vrijwilligers uit de regio.