Governancecode Zorg

Governancecode Zorg

De Stadskamer heeft de zeven principes die aan de Governancecode zorg ten grondslag liggen in haar organisatie en werkwijze verankerd. Governance gaat over bestuur. De Stadskamer is een stichting die volgens het Raad-van-Toezichtmodel wordt vormgegeven. Dit betekent dat het bestuur is belast met beleid, uitvoering en verantwoording. De statutair geborgde Raad van Toezicht is belast met het toezicht op het bestuur.

Hiermee waarborgt de Stadskamer goede zorg en realiseert zij de maatschappelijke doelstelling van de organisatie.

Uitgebreide informatie over de governancecode Zorg vindt u hier

Vacatures
Menu Title
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Uitnodiging

Donderdag 1 december van 19.00 tot 20.30 uur Nodigen wij je uit voor ons 1 jarig bestaan en een veiling. Met deze veiling en verkoop van gemaakte spullen starten we de viering van onze feestelijke week.

Repaircafé

Doe mee in het Repair Café Doetinchem! Repair Café Doetinchem is een “Stadskamer” initiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. De initiatiefnemers organiseren elke donderdagmiddag van13:00 - 16:00 uureen Repair Café in de Stadskamer. Inwoners van de gemeente Doetinchem e.o. kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken. Repair Café Doetinchem heeft nog ruimte voor meer handige vrijwilligers uit de regio.